kom zaterdag 24 februari 2024 je wollen kleding repareren met Woolfiller - vrije inloop tussen 14 - 17 uur

een energy reading💥

geeft inzicht in jezelf

Bij garment is de binnenkant minstens net zo belangrijk als de buitenkant. Hoe kun je je goed voelen of positiviteit uitstralen als je niet lekker in je vel zit? Als je even niet weet hoe het verder moet? Als je het gevoel hebt dat je jezelf niet voldoende kent? Natasja geeft bij garment in Amsterdam energy readings, ook wel aurareading of energielezing genoemd. Een reading geeft jou meer inzicht in jezelf en in je ontwikkeling. Zodat jij jezelf beter leert kennen en beter in je vel kunt komen te zitten.

  • wil je jezelf beter begrijpen?
  • wil je inspiratie opdoen?
  • wil je meer ‘jezelf worden’ en je essentie ontdekken?
  • zit je vast en weet je niet zo goed hoe je verder moet?
  • wil je weten wat bij je past?
  • wil je de dingen waar je tegenaan loopt beter begrijpen?
  • ben je bezig met persoonlijke ontwikkeling en wil je meer weten?
  • ben je gewoon nieuwsgierig naar een reading?

care starts with selfcare

hoe werkt een reading?

Een energy reading geeft meer inzicht in jezelf. Het helpt je om dichter bij je essentie te komen. Een reading geeft antwoord op vragen als: waar sta je op dit moment in je leven? welke stappen zet je of wil je gaan zetten en waarom? welke ontwikkeling vindt er plaats in jou en hoe uit zich dat? waar ben je (onbewust) mee bezig? hoe speelt het verleden mee in het heden en hoe werkt dat door? Een reading laat zien waar je staat en waar je vandaan komt. Je leert jezelf op een bepaalde manier beter kennen en komt meer bij je essentie.

Ik stem me ontspannen af op jouw energie en krijg zo informatie. Ik vertel jou hierover volgens een vaste methode waarin een aantal thema’s voorbij komen zoals geborgenheid, liefde, gevoelens, communicatie, visie en overtuigingen. Aan de hand van deze thema’s vertel ik je meer over de ontwikkelingen die plaatsvinden in jou en waarom ze nu naar voren komen. Een reading is dus geen gesprek maar het is een stroom praktische, op jou gerichte informatie die ik vertel. Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief eigen antwoorden te vinden op je vragen.

praktisch

Een reading duurt 1,5 à 2 uur en vindt plaats in de winkel, die uiteraard op dat moment gesloten is zodat we rustig en ontspannen kunnen zitten en jij alle aandacht krijgt. We zitten tegenover elkaar en ik heb gedurende de hele reading mijn ogen dicht. Jij ontspant je met een kop koffie of thee en luistert. Behalve het noemen van je naam hoef je niets te doen, tenzij je graag aantekeningen wil maken. In principe is dat niet nodig want je kunt de reading ook opnemen met je telefoon (dictafoon of voice recorder). Ik doe dat ook voor je als back-up. Zo kun je de reading later nog eens op je gemak terugluisteren. Een reading is dus geen gesprek maar letterlijk een ‘lezing’ van jouw energie op dit moment.

Ik raad je aan om 2 uur voor de reading te reserveren. Neem het liefst daarna ook nog wat tijd voor jezelf om het rustig te laten bezinken.

Woon je ver van Amsterdam of ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Een online of telefonische reading is ook mogelijk. Dit maakt in principe geen verschil.

Een reading kost 125 euro inclusief 21% btw. Het is mogelijk om een factuur te ontvangen. Geef dat even aan als je een reading boekt.
Aanbieding: In januari en februari 2024 kost een reading 95 euro. 

voorwaarden energy reading

– als je verhinderd bent, neem dan zo snel mogelijk contact op via info@garment.nl
– bij afzeggingen korter dan 48 uur van te voren (om welke reden dan ook) reken ik de volle prijs

of mail me om een reading te boeken

Ik heb een goede en fijne energy reading gehad van Natasja. Het ging over waar ik op dit moment in mijn leven sta en waar ik mee bezig bent. Het klopte als een bus. Het was allemaal raak wat Natasja vertelde. Ze neemt de tijd voor je en ik vond het een bijzonder prettige ervaring.

Nancy

Ik heb echt iets aan de reading gehad en heb het ook al helemaal terug geluisterd. Ik heb er echt nieuwe energie van gekregen. Bedankt!

Yasmin

Het bedrag van de reading is het helemaal waard; je ontvangt 2 uur pure energie!

Fiona

Het woord dat mij nu vooral is bijgebleven is compassie. Met mijzelf en met anderen. Daar heb ik [na de reading] vaak aan gedacht de afgelopen weken. Sommige dingen klopten echt heel erg, bij andere dingen dacht ik: dat is misschien hoe ik overkom maar niet hoe ik mij voel. Dat is wel een interessant spanningsveld natuurlijk.

Swaan

ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Aurareaders