ik geef nu ook energy readingsšŸ’„

garment in Het Parool

garment in het parool, ook met energielezingen

Trots en blij om in de rubriek Open van Het Parool te verschijnen met het nieuwe concept voor de winkel!

Wel een beetje jammer dat de eindredactie ‘energy readings’ blijkbaar te Engels vond. En het door mij gesuggereerde aurareadings ook. Nu lijkt het alsof ik jeĀ energiebesparingstips geef tijdens een energielezing šŸ¤£ Tja… Ā Besparingstips geefĀ ik dus niet, maar wat doe ik dan wel tijdens een energy reading? Je leest het hier.

aanbieding energy readingšŸ’„
Besparen met een reading kan op zich wel want je kunt nog dit jaar profiteren van de kennismakingsactie: laat een energy reading doen voor 95 euro. Vanaf 1 januari 2023 zal een reading 125 euro gaan kosten.

boek een reading

lees het artikel (alleen voor Parool-abonnees)

verder lezen